Over Mij

Hi Marijke hier,

Wil jij snel vet verbranden? Zonder dieet, zonder jezelf uit te hongeren en zonder calorieën te tellen? Zo ja dan ben ik blij dat jij deze site gevonden hebt en raad ik je aan om door te lezen…

Ik ga je namelijk op deze pagina mijn niet eerder vertoonde afslankverhaal vertellen. De Ups en Downs wat allemaal niet heeft gewerkt en waarmee ik uiteindelijk 12,7 kilo ben afgevallen.

In de loop de jaren had ik een aardige dikke buik opgebouwd. Voelde me erg onzeker. Vooral op verjaardagen. Meestal was ik één van de dikste personen. Heel graag wilde ik mijn dikke buik kwijt dus begon ik met afslanken.

Van het ene dieet ging ik naar het andere. Sonja Bakker, Dr Frank, Eiwitdieet, Koolhydraatarm dieet, South beach dieet, weight wachers, chrasdiëten. Ik heb het allemaal geprobeerd. Alle diëten hebben voor mij niet gewerkt. Of ik kreeg last van verschrikkelijke hongerbuien of ik was gedemotiveerd.

Soms viel ik met een chrashdieet wel 7 kilo af, maar wanneer ik ermee stopte kwamen de kilo’s net zo snel weer terug. En soms leek het wel alsof ik dikker was geworden door het dieet.

Wat ik ook probeerde het lukte gewoon niet. Waarom kan ik niet gewoon wat kilo’s afvallen? Waarom kunnen mijn vriendinnen wel alles eten en niet aankomen en ik niet? Ik was gefrustreerd, moe en in verwarring.

Dit veranderde allemaal voor mij toen ik doordeweeks op een afslanksite terecht kwam. Op de site werd vertelt hoe je met een kettlebell jouw gewicht blijvend kunt verlagen. Toen ik de site las dacht ik dat het oplichting was en dat het weer veel geld gaat kosten zonder resultaat.

Mijn gedachte veranderde toen ik de positieve reacties las van mensen die het programma hadden gevolgd. Als zij kunnen afslanken met het programma, dan moet mij het toch ook lukken?

Ik aarzelde geen seconde en besloot om de kettlebell met dvd’s te ontvangen. Eens kettlebell is een gewicht met daaraan een handvat.

Een aantal dagen later kreeg ik de dvd’s en kettlebell netjes opgestuurd. Direct stopte ik de dvd in de dvd speler en ging met de kettlebell aan de slag. In de eerste weken zag ik dat mijn lichaam aan het veranderen was. Mijn kleding zat opeens een stuk losser.

Zou ik dan echt aan het afslanken zijn? Zou deze methode dan echt werken? Omdat ik niet op de weegschaal durfde te staan besloot ik om mijzelf pas na 7 weken te wegen. 7 weken later was het zover ik moest mijzelf gaan wegen.

Met mijn ogen dicht stapte ik in de ochtend op de weegschaal. Ik deed mijn ogen open en geloofde het niet. Staat de weegschaal wel goed? Na 7 weken getraind te hebben met de kettlebell workout was ik maar liefst 12,7 kilo afgevallen.

Klik hier om even een kijkje te nemen naar het programma waarmee ik ben afgevallen

Naast dat ik 12,7 kilo was afgevallen, was mijn buik een stuk minder geworden. Eindelijk had ik de methode gevonden om blijvend af te slanken. Eindelijk hoef ik mijzelf niet meer bezig te houden met diëten die toch niet werken.

Vandaag de dag zit ik na jaren eindelijk weer op mijn streefgewicht. Ik voel me fitter dan ooit en ben erg trots op mijn lichaam.

Klik hier om even een kijkje te nemen naar het programma waarmee ik ben afgevallen

Wil jij ook snel vet verbranden? Misschien is het programma dan ook iets voor jou.

Ik hoop dat het helpt.

Groetjes Marijke
Klik hier om even een kijkje te nemen naar het programma waarmee ik ben afgevallen