Stofwisseling verhogen? Ontdek hier hoe het werkt…

Wil jij graag jouw stofwisseling verhogen? Zonder dat het je veel tijd en energie gaat kosten? Lees dit artikel dan namelijk even goed goed door. Ik ga je namelijk uitleggen hoe stofwisseling verhogen werkt met voeding en training.

Nee, ik ga je niet vertellen dat je een speciaal dieet moet volgen, of dat je uren lang moet cardioën. Jij hebt informatie nodig dat blijvend werkt en ik ga jou dat geven.

Zodra jij de informatie toepast die ik je zo ga vertellen over stofwisseling verhogen beloof ik je dat je snel kilo’s vet BLIJVEND zal kwijtraken! Ben je klaar voor verandering?

Inhoud van dit artikel

Stofwisseling Verhogen Gaat Snel Door 8 Maaltijden Per Dag Te Eten!

Woow! 8 maaltijden denk je nu, ja 8 maaltijden. Ik begrijp dat je in shock bent en dat je het niet verwacht dat je zoveel moet eten om je stofwisseling te verhogen.

Het is eigenlijk heel simpel te begrijpen. Eet je weinig dan draait je stofwisseling langzaam, eet je veel en regelmatig dan gaat je stofwisseling sneller. Snap je?

Zodra jij minder eet denkt je stofwisseling dat je in een noodsituatie zit en dat er een tijdje geen voeding binnenkomt. Het zal overschakelen op spaarstand, dat betekent dat er zoveel mogelijk voedingstoffen en vetweefsel bewaard word voor later.

Je stofwisseling spreekt liever spierweefsel aan dan vetweefsel. Spierweefsel heb je nodig voor een snellere verbranding, dus dit weefsel wil je absoluut niet kwijt!

Eet je meer en vaker dan merkt je stofwisseling dit ook. Zodra je dus meer gaat eten gaat je stofwisseling sneller draaien. Eet je op de juiste tijden de juiste hoeveelheden, dan verbrand je ook lichaamsvet.

Je stofwisseling draait de hele dag door. Ook tijdens het slapen, TV kijken of het lezen van een boekje. Stimuleer je stofwisseling door 8 maaltijden per dag te eten, en je valt snel af op alle plaatsen van je lichaam.

Op De Volgende Tijden Kun Jij Het Beste Een Maaltijd Nemen:

08:00GM – 10:00KM – 12:00GM – 14:00KM – 16:00KM – 18:00GM – 20:00KM – 22:00KM

GM staat voor grote maaltijd en KM voor kleine maaltijd.

Zorg dus dat je op deze tijden een maaltijd neemt. Mag ook een uur eerder of later, zorg er alleen wel voor dat je om de 2 uur een maaltijd neemt. Stofwisseling verhogen met voeding gaat zo het beste. Je kunt ook proberen om om het anderhalf uur een maaltijd te nemen. Dit dien je zelf even te testen.

Stofwisseling Verhogen Gaat Nog Sneller Met De Juiste Training!

Wanneer je ervoor zorgt dat je goed traint gaat het verhogen van je stofwisseling nog sneller. Met een goede training kun je ervoor zorgen dat je 24 tot 48 uur later nog steeds je stofwisseling laat draaien. Dat betekent dat er 2 dagen lang calorieën worden verbrand.

Je kunt dit alleen bereiken door oefeningen uit te voeren met lichaamsgewicht of losse gewichten. Met cardio gaat dit niet lukken. Tijdens een cardiosessie kun je alleen calorieën verbranden, amper na een training.

Wat ik zelf altijd doe om mijn stofwisseling te verhogen is eerst 20 tot 30 minuten vet verbrandende oefeningen uitvoeren en daarna 10 minuten cardiöen. Zo zorg je ervoor dat er tijdens en vele uren na de training calorieën worden verbrand.

Ik hoop je zo genoeg informatie te hebben gegeven over het onderwerp ”stofwisseling verhogen”

Ps: Voor topkwaliteit supplementen om je stofwisseling te verhogen raad ik je aan om op de website van now foods te kijken.

Plaats een reactie