Afvallen gaat gemakkelijk met deze 3 kleine stappen

Iedereen wilt afvallen, maar niet iedereen lukt het altijd met succes. Geen paniek, want jou lukt het vandaag ook om veel buikvet kwijt te raken.

Lees de 3 stappen goed door, pas ze direct toe en zie vandaag nog resultaat in de spiegel.

Inhoud van dit artikel

Stap 1 – Volg een goed, gezond voedingspatroon.

Natuurlijk weet je dat het belangrijk is om gezond te eten zodra je wilt afvallen. Alleen welke voedingsmiddelen zijn nou gezond en welke niet?

Trage koolhydraten, onverzadigde vetten, eiwitten, vitaminen en minetalen zijn gezond voor je. Deze stoffen moet je absoluut niet uit je voedingspatroon bannen!

Ze zorgen er namelijk voor dat je sneller zult afslanken. Wanneer je 1 van deze voedingstoffen niet neemt word het afvallen veel moeilijker.

De juiste voedingstoffen zitten veel in:

Tomaten, paprika’s, appels, kiwi’s, spruiten, spinazie, mandarijnen, haring, kipfilet, zalm, eieren.

Deze voedingstoffen kun je beter niet nemen:

Snelle koolhydraten, verzadigde vetten en transvetten. Deze stoffen maken je namelijk dik. Ze zitten vooral in:

Cornflakes, wit brood, witte rijst, honing, bananen, muesli, cruesli, chocola, chips, patat.

Stap 2 – Probeer vaker te eten.

Het is echt heel erg belangrijk om vaker te eten indien je met succes wilt afvallen. Zodra jij weinig blijft eten zal je stofwisseling langzaam blijven draaien.

Probeer je meer en vaker te eten dan gaat je stofwisseling vanzelf meer werk verrichten. Daarnaast merkt het ook dat er genoeg voedingstoffen binnenkomen dus zal het vet gaan verbranden!

In de ochtend start je met een stevig en goed ontbijt. Je ontbijt kan bestaan uit 2 appels + 10 ongezouten pinda’s en 4 plakjes kipfilet. 2 uur later neem je een tussendoortje. Een tussendoortje kan 2 tomaten en 10 ongezouten pinda’s zijn.

Weer 2 uur later neem je een middagmaaltijd. Zo ga je heel de dag door. Om de 2 uur neem je dus een maaltijd.

Het volgende patroon houd ik altijd aan:

09:00 GM – 11:00 KM – 13:00 GM – 15:00 KM – 17:00 GM – 19:00 KM – 21:00 KM.

GM = grote maaltijd en KM = kleine maaltijd.

Wat denk jij dat er met je stofwisseling gaat gebeuren als je op deze tijden wat gaat eten? Je stofwisseling zal om de 2 uur voor jou voedingsmiddelen en vet verbranden omdat het merkt dat er genoeg binnenkomt.

Meer En Vaker Eten Is Snellere Stofwisseling. Snellere Stofwisseling Is Sneller Vet Kwijt!

Je kent ze vast wel, mensen die continu alles kunnen eten zonder aan te komen. Zij hebben het geluk gehad met een super snelle stofwisseling. Wanneer jij je stofwisseling ook zo snel optimaliseert ga je ook veel afvallen!

Stap 3 – Neem vooral onbewerkte voedingsmiddelen.

Je kan nog zo veel met afvallen bezig zijn, maar neem je alsnog de verkeerde voedingsmiddelen dan zal het nog niet lukken.

In de supermarkt stikt het van de voedingsmiddelen. 80 of zelfs 90% van de voedingsmiddelen maken of houden je dik. Dat komt namelijk omdat ze bewerkt zijn.

Bewerkte voedingsmiddelen zitten bomvol suikers of transvetten. Dit doen de fabrikanten om de smaak te verbeteren en om jou verslaafd te krijgen. Het zou echt verboden moeten worden.

Groentesap is het ultieme gezonde onbewerkte voedingsmiddelen. Het bestaat uit een mix van groente- en fruitsoorten. Wist je dat je met behulp van groentesappen in korte tijd veel kunt afvallen? Populair is een 7 daagse sapkuur om in een week tijd kilo’s kwijt te raken.

Wil je dus met succes afvallen, neem dan onbewerkte voedingsmiddelen!

Komt het rechtstreeks uit de natuur dan is het meestal gezond. Een appel is gezond want komt uit de boom. Een makreel is gezond want komt uit het water. Snap je waar ik heen wil?

Onthoud dus dat bewerkte voedingsmiddelen vaak niet gezond voor je zijn.

Ik hoop dat je vandaag meteen aan de slag gaat met de kleine stappen. Zo zul je snel afvallen. Mocht je vragen hebben dan kun je deze onder dit artikel plaatsen.

Wist je dat je ook in het Frans kunt lezen over afvallen? Dat kan op de website https://sagessesante.fr

Plaats een reactie