Hoe verhoog ik mijn vet verbranding?

Door de vetverbranding te verhogen val je sneller af en krijg je een strakker lichaam.

Dat is toch wel ons doel, nu de zomer er weer aankomt. Wie wil er niet mooi uitzien in een bikini of met een bermuda? Nou, ik wel dus.

Ik ben nu al weer een aantal weken verder met mijn trainingen. Ik zie al wat resultaat en dat houd mij gemotiveerd. Luister hoe ik mijn vetverbranding verhoog en hoe jij het ook kunt doen.

Dieet

Ik heb mijn eetschema tijdelijk aangepast. Ik drink nu ruim 2 tot 2,5 liter water per dag. Ik heb overal mijn eigen water bij me, zo word ik niet meer afgeleid om frisdrank te kopen als ik dorst heb.

Ontbijt doe ik met een grote beker eiwitshake met vruchten en granen. Dit houdt mij zo ongeveer tot de middag vol. Ik neem donkere boterhammen en ei of kippenwit als beleg. Mijn avondeten heb ik niet aangepast en eet zoals ik dat altijd doe.

Zwemmen

Vroeger zwom ik weleens een keer in de maand, maar nu doe ik het bijna dagelijks. Om de dag ga ik even een uurtje zwemmen. Op mijn eigen tempo. Door te zwemmen is het verhogen van vet verbranding niet eens zo moeilijk.

Ik geniet van mijn zwemuurtje en heb er achteraf ook geen last van spierpijn. Ik ben in drie weken al bijna 7 kilo kwijt. Ondanks dat ik zoveel kilo’s kwijt ben in korte tijd heb ik geen last van een slappe huid. Zwemmen is echt ideaal.

Trap klimmen

Vet verbranding verhogen heeft gewoon inspanning nodig. Ik accepteer dat. Ik werk echt naar mijn doel toe. Omdat ik resultaat boek ben ik ook nog eens erg gemotiveerd. Graag wil ik mijn motivatie dan ook met jou delen en jou motiveren zodat het jou ook lukt. Ik ga niet naar een sportschool.

Maar met alleen zwemmen kom je er ook niet. Het heeft geen zin om 1 uurtje te zwemmen en de rest van de dag te luieren. Dus neem ik de trap. Ik heb misschien ook wel het geluk, dat ik in een huis woon met twee trappen.

Kijk wat voor jou mogelijk is. Neem van mij aan wat voor jou ook werkt. Je kunt ook kiezen voor hardlopen of fietsen als jij dat leuker vindt. Verhogen van je vetverbranding doe je zelf!

Lukt het niet dan kan je de hulp inschakelen van diëtisten.

Plaats een reactie