Pas deze simpele tips toe om het vet verbranden te stimuleren

Ook jij kunt het vet verbranden stimuleren. Zo val je nog sneller af. Pas deze simpele tips toe en bereik je doel.

Tip 1: Drink water

Cliché, maar waar. Water is de bron van alle positieve werkingen in je lichaam. Het spoelt alle slechte giffen er uit en stimuleert je stofwisseling.  Dit is uiteindelijk zeer goed voor de vetverbranding.

Dus drink elke dag 1,5 liter water. Maak er een gewoonte van om water te pakken in plaats van een frisdrank waar veel suikers in zitten.

Tip 2: geen stress

Stress is niet goed voor je lichaam. Je bloeddruk gaat omhoog, waardoor je bloedsomloop gestoord wordt en je lichaam gaat ook nog eens vet aanmaken. Pilates, yoga en meditatie werken prima om even te relaxen. Hier lees je daar mee over

Als het voor jou werkt kan je ook rustig een boekje lezen. Zorg ervoor, dat je niet gaat slapen met de dagelijkse stress. Dit verstoort ook nog eens de avondrust.

Iemand dat voortdurend vermoeid is kan ook niet sporten. Je kunt het vet verbranden dus ook simpel weg stimuleren door de rust op te zoeken.

Tip 3: eet verspreid en gevarieerd

Door je maaltijden over meerdere porties te verspreiden, stimuleer je het lichaam door de dag heen te werken aan de stofwisseling. Ze blijft dus vet afbreken. Ook de variatie in voedingsstoffen stimuleren het vet verbranden.

Je lichaam krijgt geen ruimte om te wennen aan de eetpatroon. Dus kan het niet lui worden. Ze moet extra moeite doen om de verschillende stoffen af te breken, waaronder ook vet.

Tip 4: blijf in beweging

Wat je doet is niet belangrijk. Het is belangrijker dat je beweegt. Neem de trap, fiets, wandel of zwem. Ga lekker joggen met vrienden. Vooral als de zomer eenmaal daar is. Binnen zitten is verleden tijd.

Kies een parkje waar je kunt rennen, springen en spelen. Bijvoorbeeld met je kinderen, je huisdier of ga een balletje trappen met vrienden. Bewegen kan zo leuk zijn, als jij dat wilt. Je kunt het vet verbranden niet beter stimuleren, dan door in beweging te blijven.

Plaats een reactie