Vet verbranden buik?

Snel vet verbranden bij je buik is niet eenvoudig, maar zeker niet onmogelijk. Wie wat wil bereiken moet daar ook echt iets aan doen. Dus wil je een slanker taille, dan moet je er klaar voor zijn. Zowel mentaal als lichamelijk.

Lees verder en ontdek hoe jij ook snel mooi slank kunt zijn rondom je buik.

Inhoud van dit artikel

Mentaal voorbereiden

Het is erg belangrijk, dat je een doel bepaalt waar je ook echt achter staat. Je kunt niet zomaar snel je buikvet kwijtraken, omdat anderen vinden dat jij te dik bent.

Laat je vooral niet meeslepen over wat anderen denken. Bepaal op je gemak een doel. Bijvoorbeeld, ik wil binnen 1 maand 1 maatje kleiner zijn. Motiveer je zelf. Wat trakteer je jezelf als je het doel hebt bereikt? Je mag jezelf best een schouderklop geven. Traktaties hoeven niet direct eetbaar te zijn. Kies bijvoorbeeld voor een dagje sauna of een massage. Zo wordt het leuker om aan het snel vet verbranden van je buik te werken.

Eiwitdieet

Klinkt misschien wel bekend, het eiwit dieet. Om vet te kunnen verbranden, heb je stevige spieren nodig. Trainen vergt energie en kracht.

Eiwitdieet geeft je de nodige proteïnen. Er wordt gewerkt aan nieuw spiermassa en de kans op vet aanmaak wordt verlaagd. Eiwitten bevatten ook nog eens de eigenschap het honger gevoel weg te kunnen houden. Ideaal dus als je snel vet wilt verbranden rondom je buik. Neem elke ochtend een groente kaas omelet.

Kies ieder dag een ander soort groente voor de variatie. Het eerste tussendoortje vervang je door een eiwitshake en tijdens het avondmaal neem je een grote portie groente met afwisselend een stukje kip, kalkoen, mager rundvlees of vis.

Sport

Het eiwitdieet bereid je lichamelijk al voor op de trainingen. Als je plaatselijk vet wilt verliezen, zal je globaal en plaatselijk moeten trainen. Cardio oefeningen, zoals hardlopen, fietsen, skaten en zwemmen zijn hier ideaal voor. Doe om de twee dagen cardio trainingen.

Tussendoor werk je hard aan je buikspieren. Zorg ervoor dat je alle spiergroepen traint en niet alleen je onderbuik. De standaard crunches of sit ups zijn erg goed voor je bovenbuikspieren. Maar doe ook eens de reverse crunches waarbij je de onderbuikspieren aanpakt.

Bereik stap voor stap je grote doel. Je moet blijven bewegen en trainen. Als je ook nog eens op je voeding let, gaat alles vanzelf. Buikvet is het moeilijkste vet om kwijt te raken. Je moet dus echt geduld hebben.Vraag anders hulp van een lotgenoot. Samen afvallen is veel leuker. Het is altijd fijn om iemand bij je te hebben, die je ook echt begrijpt. Neem mijn advies tot je en begin vandaag nog met snel vet verbranden.

Plaats een reactie